در فیلیپین اتفاق افتاد: دستور سراسری برای لاغر شدن پلیس ها

جام جم آنلاین: پلیس های چاق در فیلیپین مجبور به استفاده از قرص های ضدچاقی شدند تا اندازه آنها به حد استاندارد برسد.
کد خبر: ۵۹۱۴۹

به گزارش آنانوا ، رئیس پلیس شهر مانیل گفت اداره پلیس این کشور به کلیه نیروهای چاق خود دستور داده است رژیم گرفته و ضمنا از قرص های ضدچاقی استفاده کنند تا هر چه سریعتر وزن آنها به حد استاندارد برسد.

police1

در همین حال اداره پلیس فیلیپین نیز برای اجرای سریع این طرح ضربتی با برخی از شرکت های دارویی به توافق رسیده تا با کمک آنها افسران چاق را هر چه سریعتر از شر اضافه وزن خلاص کند.
پنج سال پیش نیز فیلیپین در یک اقدام گسترده دستور دارد تا همه پلیس ها رژیم غذایی بگیرند و اضافه وزن خود را مهار کنند.
در اطلاعیه اداره پلیس فیلیپین آمده است که پلیس های چاق از قدرت مانور کمی برخوردارند و لازم است تا کادر پلیس این کشور همگی چابک ، سرحال و قدرتمند باشند.

حذف قهوه رایگان زندانیان برای صرفه جویی
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها